Privacy policy

E-book

home page

U bevindt zich hier:  nederlands » home » e-book » e-book »

E-book VITALE VOEDING

Wat is de kern van "vitale voeding"?
Bij het gebruik van vitaal voedsel is professionele kennis en informatieverstrekking onnodig.
Vitale voeding is gevarieerd, volwaardig en onbewerkt. Geen fabrieksvoedsel, geen "fast food".
Het is bovendien aangepast aan het leefgebied van een gebruiker die, onder normale omstandigheden, in harmonie is met z'n omgeving ... en daarom "weet" wat "goed" is.

Het hele concept van "vitale voeding" wil u helpen deze oorspronkelijke kennis te HER-INNEREN - dus opnieuw te ontdekken en in gebruik te nemen.

Hulp bij bewaren van balans
Wanneer u uit uzelf of door omstandigheden van buitenaf uit balans raakt, biedt professionele begeleiding over juiste voeding een krachtig impuls in herstel en de weg naar steeds bewuster kiezen. Hierbij speelt voorlichting een onontbeerlijke rol.
Bij het gebruik van niet vitaal voedsel loopt u een groot risico onbalans te creëren in uw lichaam. Helaas is de moderne mens en zijn voeding zo uit balans dat verdiepend inzicht en aanvullende kennis steeds harder nodig zijn om de juiste keuzes te kunnen maken.

E-book: hulp als u "door de bomen het bos niet meer ziet"
Er is sprake van grote verwarring als gevolg van tijdelijk populaire dieetsystemen en snelle wetenschappelijke ontwikkelingen.
Onnatuurlijke bewerking, waardoor voedsel niet of nauwelijks herkenbaar is en smaakverslavend werkt, is ook een aanzienlijke bron van verwarring.
Daarbij zorgt de druk van onze stressvolle maatschappij er steeds meer voor dat kant en klare, niet vitale voeding in zwang raakt.